Luft til luft varmepumpe på Sjælland – en god supplerende varmekilde

Er din nuværende varmekilde ineffektiv? Eller kunne du godt tænke dig at spare nogle penge på opvarmningen af din bolig, fordi din nuværende varmekilde kræver mange ressourcer? En luft til luft varmepumpe er en både økonomisk og miljøvenlig varmekilde til opvarmning af din bolig, da den anvender varmeenergi fra udeluften samt varmer mere, end hvad den benytter i el.

Gennem Køl & Varmepumpe X-perten har vi monteret luft til luft varmepumper i almindelige boliger, sommerhuse og hos erhverv i flere år. Med en god uddannelse som køletekniker og robust erfaring i rygsækken kan du trygt benytte dig af os som montører af din varmepumpe. Vi kører ud i hele København og over hele Sjælland – så kontakt os gerne ved interesse.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Hvorfor vælge os til monteringen af din luft til luft varmepumpe?

Når du installerer en ny varmekilde i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, er det vigtigt, at det bliver udført korrekt og professionelt. Det kan du sikre dig ved at benytte os, da vi udover 4 års uddannelse som køletekniker også har mange års praktisk erfaring. Det gør os til et sikkert og effektivt valg, når du gerne vil have vil have monteret en varmepumpe.

Dog er der også følgende fordele ved at vælge os:

 • Vi monterer og installerer varmepumper på hele Sjælland
  Om du holder til i et af brokvartererne i København eller bor i et skønt område på Vestsjælland, kommer vi gerne og hjælper dig – også selvom vi skal køre langt.
 • Vi har udelukkende luft til luft varmepumper og tilbehør i høj kvalitet
  Kvalitet er alfa og omega for en velfungerende varmepumpe. Derfor kan du udelukkende købe en luft til luft varmepumpe og tilbehør i høj kvalitet.
 • Vi servicerer din luft til luft varmepumpe – ny som eksisterende
  Har du en varmepumpe i forvejen? Så kører vi gerne ud og servicerer den. Det gælder også, når din nye varmepumpe trænger til en service. Vi servicerer alle mærker, herunder blandt andet Panasonic, LG, Samsung, Toshiba og Mitsubishi.
 • Du får 100% tilfredshedsgaranti
  Intet mindre kan gøre det, da vi ønsker at give den bedste mulige service til mine kunder. Vi er servicemindede af natur, så du kan altid være sikker på at få varmepumpeservice i særklasse.

Lyder det som noget for dig, og kunne du godt tænke dig at vide mere om hele processen, eller hvordan vi arbejder, er du velkommen til at kontakte os. Din tryghed er det vigtigste for os – så spørg hellere én gang for lidt end for meget.

Luft til luft varmepumpe

FAQ / Typiske spørgsmål

Når du beslutter dig for at montere en luft til luft varmepumpe i din bolig eller virksomhed, følger der en længere række af fordele med, som ikke kun giver dig lyst til at smide den langærmede bluse, men også gør din bolig meget mere behagelig at være i.

Indeklimaet bliver forbedret

Det er ikke kun på varmen, at du mærker varmepumpen. Det gør du også i boligens, sommerhusets eller virksomhedens lokalers indeklima. For én ting er, at du kan indstille temperaturen på varmepumpen, så den er helt optimal for dig. Noget andet er den cirkulation af luften og varmen, som varmepumpen bidrager til. Det sikrer ikke kun, at varmen bliver jævnt fordelt, men også at der ikke opstår fugtig eller sur lugt. Da alle mine varmepumper tilmed har indbygget støvfilter, giver det også en renere luft.

Pungen bliver tungere

En af de helt store fordele ved en luft til luft varmepumpe er, at den hurtigt tjener sig selv hjem igen. Den er derfor en god investering, uanset om du ønsker en primær varmekilde til sommerhuset eller en supplerende varmekilde til din bolig eller kontorlokale.

For så snart den bliver sat til at varme dine rum eller lokaler op, vil den begynde at tjene sig selv hjem i og med, at den benytter sig af varmeenergi udvundet fra luften, men også formår at udvinde mere varmeenergi, end hvad den benytter i el-forbrug.

Hvor meget du kan spare, afhænger af din nuværende varmekilde, dit forbrug og ikke mindst antallet af kvadratmeter. Det fortæller jeg dig gerne mere om og uddyber ved en eventuel snak.

Miljøet bliver lidt gladere

Foruden at kunne spare nogle penge på varmeregningen, kan du ved at vælge en luft til luft varmepumpe som opvarmningskilde også spare miljøet for belastning. For det er en varmekilde med en lav miljøbelastning i og med, at den kører på strøm (og dermed også mulighed for grønt produceret energi) samt udvinder varme fra luften udenfor.

Faktisk er en luft til luft varmepumpe så miljøvenlig en varmekilde, at dit CO2-udslip kan reduceres med helt op til 40%. Drives den tilmed af grøn strøm, er der endnu større besparelser at hente, når det kommer til dit CO2-udslip.

Nej. Det kan du ikke. Til gengæld kan du opnå tilskud ved at montere en af vores luft til vand varmepumper i stedet.

En luft til luft varmepumpe er generelt billig i drift. Hvor meget du skal af med på årsbasis, afhænger blandt andet af dit forbrug og størrelsen på din bolig. Jeg uddyber gerne, så du kan komme nærmere på, hvor meget du kan spare.

Dette afhænger af, hvilken model du vælger. Varmepumpen skal matche rummets og boligens størrelse. Derfor kan det være nødvendigt med flere varmepumper til boligen. Boligens isolering har også indvirkning på, hvor meget og hvor godt, den opvarmer.

Få hjælp til at vælge den rette luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe bør ikke vælges tilfældigt. For der er en længere række parametre, du er nødt til at tage hensyn til, når du kaster dig ud i købe en luft til luft varmepumpe til din bolig eller virksomhedslokaler.

Du bør blandt andet være opmærksom på:

 • Hvor stor er din bolig? Et lille sommerhus kan sagtens have en enkelt varmepumpe, mens en større bolig er nødt til at have flere installeret for den mest optimale effekt.
 • Hvor kan den placeres, så den generer mindst muligt? Det er ingen hemmelighed, at en luft til luft varmepumpe afgiver støj. Både ude og inde. Derfor skal den både kunne placeres, så den ikke generer naboer samt dig selv, når du er hjemme.
 • Skal den kunne køle? Det kan du altid regne med at få ved varmepumper fra Køle & Varmepumpe X-perten, da det er lovpligtigt, at varmepumper solgt i Danmark både skal kunne køle og varme.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette luft til luft varmepumpe, både når det kommer til størrelse, mærke og meget andet, er du velkommen til at henvende dig til mig. Ud fra oplysninger omkring din bolig, kan jeg og effektivt vælge den helt rette varmepumpe ud til dig. Naturligvis i en høj kvalitet.

Jeg både sælger, monterer og servicerer luft til luft varmepumper og hjælper derfor både med dele af det eller hele pakken.

Jonas Sejer

Kom i gang med købet og monteringen af din luft til luft varmepumpe.

Med Køl & Varmepumpe X-perten kan du komme i gang med dine drømme om en varmepumpe med det samme. For vi er altid ved telefonen eller mail. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt, hvis vi er forhindret i at svare med det samme.

Vi guider og vejleder dig til den rette varmepumpe, sætter den op på den dato, du ønsker det, og sørger for at den altid fungerer, som den skal ved at give den jævnlig service.

Lyder det som noget for dig, og vil du gerne høre nærmere om mine varmepumper, erfaring eller noget helt tredje, er du velkommen til at hive telefonen op af lommen og give os et kald.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at holde varmen.