Varmepumpe Amager

Er det blevet tid til at få en varmepumpe? Og kunne du godt tænke dig en løsning, der er af god kvalitet? En varmepumpe og dens kvalitet er ikke noget, du må gå på kompromis med i din bolig på Amager. For den bliver en del af din hverdag de næste mange år.

Hos KVX er vi eksperter i varmepumper. Er der noget, vi ikke går på kompromis med, så er det kvaliteten af de varmepumper, vi har i vores sortiment, og som vi anbefaler til dig og andre kunder på Amager.

Det ligger os meget på sinde at udføre god rådgivning, så du er klædt godt på til at vælge det, der passer bedst ind hos dig. Lad os sammen tage en snak om de forskellige løsninger, så du inden længe kan glæde dig til at få varmet huset op med en varmepumpe.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Skal vi servicere din varmepumpe på Amager?

Mennesker og maskiner har det med at fungere bedst, når de lige fået et servicetjek en gang imellem. Sådan er det også med varmepumper. De skal både tjekkes for at holde reparationer fra døren og sikre den bedste varmeøkonomi, men de skal også tjekkes af lovmæssige årsager.

Vi har naturligvis også de kompetencer, der skal til for at udføre service af varmepumper. Når du køber en gennem os, lader vi det være op til dig, om du også ønsker at indgå i en fast serviceaftale med os. Så kommer vi forbi 1-2 gange om året efter aftale.

Vi servicerer også varmepumper på Amager, som vi ikke selv har solgt eller sælger. Så har du allerede en, er du velkommen til at kontakte os.

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Har du brug for reparation af din varmepumpe på Amager?

En varmepumpe lever længe. Men det er ikke altid uden driftstop eller mindre reparationer. Står din overfor en reparation, kan vi hjælpe dig med det samme. Vi reparerer både de varmepumper, vi selv råder over såvel som varmepumper, der er sat op af andre eller kommer fra andre mærker.

Vi er derfor din ekspert hele vejen rundt. Når vi kommer ud, afdækker vi problemet og giver dig besked. Herefter går vi i gang, så du igen kan få glæde af din varmepumpe. Det er vigtigt for os, at du er med i hele processen, så du er tryg ved, hvad der sker, og hvad vi foretager os.

Kontakt os gerne, så du ikke skal gå alt for længe med en varmepumpe på Amager, der ikke fungerer.

Er du klar til at få en varmepumpe på Amager? Så kontakt os gerne

En varmepumpe som varmekilde er et fornuftigt og grønt valg. Vi sætter dig gerne ind i alt, der er at vide om varmepumper i alt lige fra fordele, til hvad du skal være opmærksom på. Vi klæder dig så godt som muligt på, så du kan få det bedste og meste ud af din kommende varmepumpe.

Kontakt os meget gerne i dag for at høre nærmere.