Varmepumpe Ballerup

Vil du gerne varme boligen op med en mere grøn løsning? Og er valget derfor faldet på en varmepumpe? Det forstår vi godt. I samme omgang kan vi anbefale, at du vælger en varmepumpe i god kvalitet som dem, du finder her hos os.

Vi kalder os eksperter i varmepumper, fordi vi er det. Det er, hvad vi er passionerede for og på daglig basis rådgiver om. Du kan derfor være tryg ved, at du hos os ikke bare får en løsning, der er grøn, men som også er i en kvalitet, der holder ved og ikke forstyrrer hverken dig eller naboen for meget. Du skal være glad for din varmepumpe. Både nu og på længere sigt.

Når du henvender dig til os vedrørende varmepumpe i Ballerup, møder vi dig med professionel rådgivning, så du er klædt fuldstændigt på til at vælge den rette varmepumpe.

Skal vi tage en snak? Vi er ikke længere væk end et opkald.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Vi holder din varmepumpe i Ballerup kørende med en serviceaftale

Når du har fået monteret din varmepumpe, og du har haft glæde af den i et års tid, er det tid til en service. Særligt hvis den har mere end ét kilo kølemiddel, da det så er lovpligtigt. Men en service har aldrig gjort skidt for varmepumper, da det vil være nødvendigt at tjekke filter og andre dele efter for slitage. Din varmepumpe fungerer bedst og mest optimalt, når den får lidt kærlig pleje en gang imellem.

Den kærlige pleje udfører vi hellere end gerne på faste og aftalte tidspunkter. Så behøver du ikke tænke nærmere over det. Vi giver besked, inden vi kommer forbi og lader dig vide, hvis noget skal repareres eller udskiftes.

Skal vi servicere din varmepumpe i Ballerup? Vi udfører det på alle typer og mærker.

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Er varmepumpen gået i stå? Vi kommer og reparerer den

Det er ikke meget værd at have en varmepumpe, der ikke virker efter hensigten. Sådan skal det ikke være. Oplever du nogle udfordringer, eller kan du se og høre, at der skal en reparation til, er vi på pletten, så snart det passer dig.

Vi har dagligt fingrene nede i teknikken på varmepumper og kan derfor hurtigt finde frem til, hvad der er udfordringen. Vi kan som regel reparere varmepumpen, mens vi er på stedet. Mangler vi nogle dele, giver vi dig besked, så du ved, hvornår du kan forvente, at din varmepumpe i Ballerup igen virker.

Kontakt os gerne for hjælp – også selvom du ikke har købt varmepumpen gennem os.

Er du klar til at få en varmepumpe? Få et tilbud i dag

Er du klar til at dykke ned i mulighederne, så er vi klar til at præsentere dem for dig. Det er helt op til dig, om du ønsker hele pakken med levering, montering og servicering udført af os, eller om du blot ønsker dele af det. Vi står til professionel rådighed og håber, vi kan hjælpe dig skridtet videre i drømmen om en varmepumpe.