Varmepumpe Hellerup

Står du og skal skifte varmekilde? Eller kan du se en fordel i at have en varmepumpe som supplement til øvrige varmekilder? Den grønne omstilling er i fuld gang og med en varmepumpe, kommer du netop tættere på dette.

Vælger du endda en varmepumpe til din bolig i Hellerup blandt vores sortiment, får du en model i den bedste kvalitet. Men du får også en varmepumpe, der er lavet til at være støjsvag, og som derfor ikke forstyrrer naboerne unødigt.

Vi er eksperter i varmepumper og vil gerne gøre det ordentligt. Vi går derfor ikke på kompromis hverken i udvalget af varmepumper, såvel som når det kommer til rådgivning og montering. Vi ønsker det bedste hele vejen rundt.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Få en serviceaftale på din varmepumpe i Hellerup med os

Vil du gerne være sikker på, at din varmepumpe i Hellerup altid fungerer optimalt? Det er selvfølgelig aldrig til at sige, hvornår uheldet er ude. Men du kan holde mange skavanker fra døren ved at give den et regelmæssigt servicetjek.

Det er naturligvis noget, vi gerne kommer og gør for dig. Vi giver varmepumper pleje og kærlighed på daglig basis og har også plads til at komme forbi din 1-2 gange om året. Den skal have det godt, så du kan have det godt og lunt indenfor.

Vi udfører servicetjek på varmepumper i hele Hellerup – på alle modeller. Både dem vi selv sælger, og som du måske har købt og fået monteret andetsteds fra.

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Vi får din varmepumpe til at varme igen med en reparation

Oplever du driftsstop? Kan du ikke få den i gang? Eller fungerer den bare ikke, som den skal? Det er hverken praktisk eller sjovt, når varmepumpen ikke fungerer. Sådan skal det ikke være. Det kan dog heldigvis ofte ordnes med en lettere reparation. Så har du nogle udfordringer med din varmepumpe i Hellerup, er du velkommen til at ringe til os. Efter nogle uddybende spørgsmål, lægger vi vejen forbi dig for at udbedre de fejl eller mangler, der er årsagen til, at den ikke fungerer optimalt.

Vi kører ud til reparation af varmepumper i hele Hellerup og omegn. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så du igen kan få varmen.

Vil du gerne høre mere om varmepumper? Så kontakt os i dag

En varmepumpe er en god mulighed for at bidrage til den grønne omstilling og for at få en billigere varmeregning. Vil du gerne høre mere om fordelene eller mulighederne med en varmepumpe i din bolig i Hellerup, fortæller vi dig meget gerne nærmere om det.

Ønsker du vores hjælp og kompetencer, kommer vi ud til en gratis besigtigelse, der danner grundlag for vores rådgivning og anbefaling af modeller.

Vi er ikke længere væk end et opkald eller en mail. Skulle vi ikke være ved telefonen, vender vi hurtigst muligt tilbage, så vi kan få afdækket dine behov og den bedste mulige løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig!