Varmepumpe København

Overvejer du en varmepumpe til din bolig i København? Eller vil du gerne høre nærmere om de fordele, der hører med ved valget af en varmepumpe? Måske du har brug for hjælp til en reparation eller en service?

Hos KVX er vi eksperter i alt omkring varmepumper og er med vores uddannelse og mange års erfaring et trygt valg, når det kommer til køb, service eller reparation af varmepumper i København.

Vi kan snakke længe om varmepumper, men vi foretrækker at snakke ud fra dit udgangspunkt og behov, så vi kan finde frem til den rette løsning for dig med det samme.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Vi foretager fast service af varmepumper i København

Har du allerede en varmepumpe? Men har du ikke fået lavet en serviceaftale til den endnu? Det er vigtigt at få tilset din varmepumpe én gang om året for at sikre dens drift. Indeholder den en fyldning på mere end et kilo kølemiddel, er det da også et lovmæssigt krav.

Vi hjælper dig meget gerne med at overholde det lovgivningsmæssige og nok vigtigst: at sikre at din varmepumpe fungerer helt, som den skal. Vi tjekker den nøje efter for at sikre, om alt er, som det skal være. Vi giver dig naturligvis besked, hvis vi finder noget, så du er helt med på, hvad der sker.

Vi tilbyder varmepumpeservice i København hele året rundt. Skal vi komme forbi og tjekke din?

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Få udført professionel reparation af varmepumpe i København

Fungerer din varmepumpe ikke optimalt? Eller kan du se, at den mangler en reparation? Du skal naturligvis kunne holde varmen derhjemme. Fungerer den derfor ikke optimalt, eller kan du se, mærke eller høre, at noget ikke er, som det skal være, kommer vi gerne og hjælper.

Vi reparerer varmepumper af alle typer af mærker på daglig basis. Vi kan derfor hurtigt og effektivt lokalisere, hvad der er galt og hjælpe varmepumpen godt videre igen. Har du endnu ikke en serviceaftale, kan du med fordel indgå i dette sammen med os, da det holder mange reparationer fra døren.

Vi reparerer naturligvis ikke noget, før vi har oplyst dig om, hvad der skal til, og hvad det kommer til at koste. Når vi har din accept, udfører vi reparationen, så du igen kan få glæde af din varmepumpe.

Vi reparerer varmepumper i hele København og omegn. Både luft til luft og luft til vand varmepumper.

Vi er din varmepumpeekspert

Vi kalder os for varmepumpeeksperter, fordi det er det, vi er. Det vil vi meget gerne vise dig enten i form af faglig vejledning, service eller reparation. Vi er her for at hjælpe dig, så du kan få stor glæde af din varmepumpe og alle de fordele, der hører med den.

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, så vi kan rådgive dig ud fra omgivelserne og omstændighederne i din bolig i København.

Vi er ved telefonen hele dagen og kan også kontaktes på mail, hvis du gerne vil høre nærmere om os og mulighederne for en varmepumpe hos dig.