Varmepumpe Køge

Er du på udkig efter en varmepumpe til din bolig i Køge? Og mangler du nu bare at finde en dygtig installatør, så du kan opvarme boligen både billigere og mere bæredygtigt?

Så er det godt, du har fundet frem til os, da vi med vores uddannelse og erfaring er eksperter i varmepumper. Vi er derfor et trygt og godt valg, når du gerne vil købe, have serviceret eller repareret en varmepumpe i Køge.

Vi sætter os ind i dine behov, ønsker og omstændigheder som det første, så du bliver tilbudt løsninger, der er ideelle til din bolig. Vi råder over nogle af de bedste og mest støjsvage modeller på markedet.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Vi kan stå for servicen af din nye varmepumpe i Køge

Er du så heldig, at du allerede har stor glæde af en varmepumpe? Men er det lige gået op for dig, at du ikke har en serviceaftale på den? En serviceaftale til din varmepumpe er nødvendig for at sikre driften, og at den ikke lækker kølemiddel.

Et servicetjek tager ikke meget af din eller vores tid, men er nødvendigt for at overholde lovgivningen og ikke mindst for at sikre, at du får det bedste og optimale ud af varmepumpen. Ved en service af din varmepumpe i Køge, går vi den nøje efter for fejl eller mangler. Finder vi noget, giver vi dig besked.

Vi rykker ud til varmepumpeservice i Køge på alle årets dage. Skal vi komme og servicere din?

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Har du brug for professionel hjælp til reparation af varmepumpe i Køge?

Har du problemer med din varmepumpe? Og kan du se, at det er nødvendigt med en reparation? Det går ikke, at du har en varmepumpe, der ikke fungerer optimalt. Du skal gerne kunne holde varmen året rundt. Vi kommer gerne og hjælper. Også selv hvis du skulle være i tvivl, om der skal en reparation til, eller om noget blot skal justeres. Vi er specialister og kan med det samme se, hvis noget ikke er, som det skal være.

Du kan trygt benytte dig af vores hjælp til reparation af varmepumpe, da det er noget, vi gør på daglig basis. Vi har mange års erfaring og kan hurtigt lokalisere, hvad udfordringen er. Vi er effektive, så du kan få din varmepumpe i gang igen hurtigst muligt.

Når vi kommer for at reparere din varmepumpe i Køge, fortæller vi dig nærmere om, hvad der er galt, inden vi sætter i gang med at reparationen. Vi ønsker gennemskuelighed, så du kan være helt tryg.

Vi kan anbefale at få en serviceaftale med et tjek 1-2 gange om året, da det er med til at holde reparationer på et minimum.

Få vores hjælp og rådgivning om varmepumper

Når vi kalder os for varmepumpeeksperter, er det fordi, vi er det. Det viser vi dig meget gerne i form af rådgivning og faglig vejledning. Ønsker du herefter vores hjælp til køb, montering og servicering, stiller vi os gerne til rådighed. Vi er glade for varmepumper og håber, vi kan give noget af den glæde videre.

Har du besluttet dig, kommer vi gerne ud til en besigtigelse og en snak. Kontakt os gerne i dag.