Varmepumpe Ringsted

Har du besluttet dig for at få en varmepumpe til din bolig i Ringsted? Eller kunne du godt tænke dig at høre nærmere om mulighederne? Du mangler måske bare en pålidelig samarbejdspartner til en serviceaftale?

Uanset hvad du har brug for, eller hvad du er på udkig efter, hjælper vi dig meget gerne med at finde den rette varmepumpe, servicere din nuværende eller at reparere den, hvis den ikke fungerer optimalt.

Vi har arbejdet med varmepumper i mange år og har således udelukkende de bedste modeller og mærker til rådighed, så du kan få en god varmeøkonomi uden at gå på kompromis med støj eller funktioner.

Vil du gerne høre nærmere om vores løsninger? Så kontakt os gerne i dag om varmepumpe Ringsted.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Mangler du en serviceaftale på din varmepumpe i Ringsted?

Har du lige fået monteret en varmepumpe, som du mangler en serviceaftale til? Eller vil du gerne have en aftale om dette i forbindelse med købet og monteringen af den? Det hjælper vi dig også gerne med. For vi står ikke kun for salg og montering af varmepumper. Vi tilbyder hele pakken og kan derfor være behjælpelige med service og reparation, så du altid kan være sikker på, at din varmepumpe fungerer optimalt.

Det koster ikke meget med en serviceaftale, da vi kun kommer forbi 1-2 gange om året for at tjekke den. Så er du også sikker på at overholde lovgivningen, og at den driftsmæssigt fungerer optimalt.

Du behøver ikke være hjemme for at få udført en service. Det er noget, vi kan gøre, mens du er på arbejde. Finder vi noget, kontakter vi dig naturligvis inden, vi reparerer det, så der ingen overraskelser er.

Vi udfører service på varmepumper i hele Ringsted året rundt. Kontakt os gerne.

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Skal din varmepumpe repareres? Så lad os rykke ud

Oplever du nogle driftsproblemer med din varmepumpe? Og kan du se, der ikke er nogen vej udenom med en reparation? Det er heller ikke noget, du må gå på kompromis med. For selvfølgelig skal din varmepumpe fungere optimalt og give dig nogle varme omgivelser.

Fordi vi er eksperter i varmepumper, har vi også kompetencerne til at udføre reparationer. Vi er bekendt med samtlige mærker og modeller og kan derfor træde til, uanset hvilken varmepumpe der er tale om. Du behøver ikke have en serviceaftale eller at have købt varmepumpen hos os for at få os til at reparere den.

Har du brug for, vi kommer lige nu og her? Så ring gerne til os med det samme. Så afdækker vi problemet og sætter gang i en reparation hurtigst muligt efter, at vi har din accept.

Vi reparer både luft til luft og luft til vand varmepumper i Ringsted.

Få professionel hjælp af eksperter i varmepumper

Er du nysgerrig på at høre mere om varmepumper? Eller hvordan vi kan hjælpe dig med din kommende varmepumpe i Ringsted? Så er vi ikke længere væk end telefonen. Her tager vi gerne en indledende snak med dig om dine tanker eller udfordringer.

Ønsker du det, kommer vi gerne ud til en gratis besigtigelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.