Varmepumpe Roskilde

Er du på udkig efter en mere grøn varmekilde? Og kunne du godt overveje en varmepumpe til din bolig i Roskilde? Eller har du måske allerede en, som du har brug for en service eller reparation til?

Så er du landet det helt rette sted. For hos KVX er vi eksperter i alt omkring varmepumper. Både når det gælder rådgivning til valg af model, service og reparationer. Vi har flere års uddannelse og erfaringer bag os, hvilket gør os til et kompetent valg i din jagt på en god varmepumpe.

Er kvalitet vigtigt for dig i dit valg af varmepumpe? Det er det også for os. Derfor har vi udelukkende valgt at have de bedste modeller og mærker til rådighed. Særligt de støjsvage modeller er vores fokus, så en varmepumpe i Roskilde ikke forstyrrer hverken dig eller dine naboer for meget.

Lad os tage en snak om en varmepumpe til din bolig i Roskilde!

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Vi servicerer varmepumper i hele Roskilde

Har du lige fået en varmepumpe, som du ønsker en serviceaftale til? Eller vil du gerne indgå i sådan en i forbindelse med købet af en varmepumpe? Vi er et allround og professionelt valg, når det kommer til varmepumper i Roskilde. For vi yder ikke kun rådgivning og sælger varmepumper. Vi monterer, servicerer og reparerer dem også.

En serviceaftale er lovpligtig, når varmepumpen indeholder mere end 1 kilo kølemiddel. Men det er altid en god ide at få udført service med faste intervaller, da det sikrer en sikker drift og en god varmeøkonomi. Jo mere den bliver tjekket efter, jo længere holder du reparationer fra døren.

Vi kører rundt og servicerer varmepumper i hele Roskilde. Indgår du i en fast aftale, giver vi lyd, når det er ved at være tid til, at vi kigger forbi. Så behøver du ikke huske på det. Det gør vi for dig.

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Har du brug for hjælp til reparation af din varmepumpe i Roskilde?

Fungerer varmepumpen ikke helt, som den skal? Kommer den med underlige lyde? Eller er den ikke så effektiv, som den plejer? Reparationer vil forekomme over tid. Har du nogle problemer med den, kommer vi gerne hurtigst muligt og kigger på det. Når vi finder årsagen til problemet, giver vi dig besked. Efter din accept går vi i gang med at udføre reparationen af varmepumpen, så du igen kan nyde godt af den bæredygtige varme.

Vi reparerer både luft til luft og luft til vand varmepumper.

Skal vi hjælpe dig med at få en varmepumpe?

Er du nysgerrig på at vide mere om vores udvalg af varmepumper? Eller er du klar til at få et besøg og en gratis besigtigelse? Vi er meget omhyggelige i rådgivningen af varmepumper, da vi ønsker at sikre os, at du får den mest optimale løsning.

Vi kommer gerne forbi for at se omgivelserne og mulighederne an. Det er en fast del af vores service, så du kan få en god og billig varmeøkonomi.

Vi glæder os til at høre fra dig.