Varmepumpe service til private & erhverv

Salg, montering samt reparation af  luft/vand varmepumpe samt luft/luft varmepumpe på hele Sjælland.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Hvorfor benytte Køl & Varmepumpe X-perten til varmepumpe service?

  • Service af eksisterende varmepumper
    Har du en varmepumpe i forvejen? Så lad os hjælpe dig. Vi kan lave service af alle mærker, bl.a.: Panasonic, LG, Samsung, Toshiba, Mitsubishi, Daikin m.fl.
  • Vejledning & montering af en fagprofessionel køletekniker
    En 4-årig køleteknisk uddannelse gør os til den bedst egnede til at vejlede dig samt til servicering af din varmepumpe. På den måde opnår du det allerbedste resultat.
  • 100% tilfredshedsgaranti
    Hos Køl & Varmepumpe X-perten får du altid den bedste service. Vi er servicemindede af natur, og du kan altid være sikker på at få varmepumpeservice i særklasse.
Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Hold din varmepumpe i tiptop form med varmepumpeservice

Er det ved at være tid til det årlige eftersyn? Eller har du lige fået en varmepumpe og derfor gerne vil finde en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der kan udføre varmepumpeservice?

Når din varmepumpe indeholder en fyldning på mere end et kilo kølemiddel, er der et lovmæssigt krav om varmepumpe service. Der er en del mekanik forbundet med at tjekke, om kølemidlet lækker, og om alt er, som det skal være. Derfor er det en god ide at få udført et eftersyn på din varmepumpe af et professionelt firma som os.

Det er meget vigtigt, at varmepumpen håndteres korrekt, da det ellers kan medføre udslip af kølemidlet, hvilket er miljøskadeligt. Med en 4-årig køleteknisk uddannelse, flere års erfaring og et dygtigt team er vi en pålidelig servicepartner, som hellere end gerne hjælper dig med at holde din varmepumpe i topform, så du kan holde varmen.

Vi tilbyder varmepumpe service året rundt på hele Sjælland inklusiv Københavnsområdet.

Når du har en varmepumpe, kan du ikke komme udenom et obligatorisk service af den mindst én gang årligt. For det er vedtaget ved lov. Indeholder varmepumpen mere end 1 kilo kølemiddel, skal den efterses af en certificeret tekniker som os. Uanset hvor meget kølemiddel der er i din varmepumpe, anbefaler vi dog som udgangspunkt, at du får udført varmepumpe service minimum en gang om året for at sikre dig, at den fungerer, som den skal.

Det er en del af det faste vedligehold. Jo bedre du er til at vedligeholde din varmepumpe, jo længere en levetid har den også.

Når vi indgår en aftale om varmepumpeservice, bliver det på dine præmisser. Det er derfor helt op til dig, om vi skal indgå en fast aftale, eller om du hellere ønsker selv at kontakte os, når det er ved at være tid. Det kan dog være nemt at glemme, hvorfor vi altid anbefaler vores kunder at indgå i en fast aftale om varmepumpeservice.

Når du får os til at komme forbi til en varmepumpe service, indebærer det blandt andet, at vi kontrollerer fordamperen og kondensatoren, ligesom vi også renser de indvendige filtre. Vi tjekker naturligvis også kølemidlet og tjekker efter, om der skulle være en lækage. Vi tjekker derfor ikke kun kølemidlet, men giver hele varmepumpen lidt kærlighed og opmærksomhed, da det ikke kun sikrer en længere levetid men også en varmepumpe med en højere ydeevne.

Skulle der derfor være nogle fejl eller mangler, udbedrer vi det, så der ikke er noget at bekymre sig om for dig, indtil vi kigger forbi igen til en varmepumpe service. Eftersynet bør altid overlades til et professionelt firma som os, da kølemidlet er en gasart. Det kræver derfor ekspertise og erfaring at håndtere det.

Køl & Varmpepumpe X-perten er et mindre og personligt firma med et dygtigt og erfarent team af køleteknikere. Vi har mandskab til at dække hele Sjælland og kører derfor ud i samtlige byer og områder.

Vi tilbyder blandt andet:

Vores service begrænser sig naturligvis ikke kun til ovenstående områder og byer. Holder du derfor til i et område, vi ikke har nævnt, hører vi gerne fra dig. Varmepumper er vores   passion – og din skal naturligvis køre optimalt, så du har stor glæde af den året rundt.

For at gøre det nemmest muligt for dig at få udført en varmepumpe service tilbyder vi en fast og årlig aftale på service af din varmepumpe. Det betyder, at du får en aftale om varmepumpeservice, hvor du slipper for at skulle huske på, hvornår det er tid igen. Aftalen kører helt af sig selv og bliver en del af vores kalender.

Ønsker du mere end ét årligt tjek af din varmepumpe, er det naturligvis noget, vi kan tilpasse aftalen efter. Vi skræddersyr serviceaftalen efter dine behøv og ønsker, så du kan være helt tryg ved, at din varmepumpe fungerer helt, som den skal.

Vores varmepumpe service priser afhænger af, om du har en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Du er velkommen til at kontakte os for at få en specifik varmepumpe service pris for netop din varmepumpe.

Fordelen ved at holde en serviceaftale er også, at du sikrer dig, at dit energiforbrug på varmepumpen forbliver så lav som muligt, da du holder fejl og mangler for døren.

Kontakt os for at nærmere om varmepumpe service priser.

Det er ikke kun en fast og lovpligtig service af varmepumpe, der sikrer en god drift og varmeøkonomi. Du kan også selv effektivt gøre noget for at sikre, at din varmepumpe kører, som den skal. For når det kommer til udedelen, skal du huske, at den skal holdes fri for blade, buske, græs og andet, der kan blokere. Det sammen gælder for fygesne om vinteren, da den ellers ikke kan fungere optimalt.

Det er især i efteråret, at du skal være opmærksom, da blade, grene og kviste nemt kan samle sig sammen i bunker.

Gør det derfor gerne til en vane jævnligt at tjekke området ved udedelen, så du altid kan være sikker på, at der ikke er noget, der blokerer.

Har du en varmepumpe fra Panasonic? Eller måske Samsung? Det betyder ikke noget for, om vi kan hjælpe dig. For vi yder service på alle modeller og mærker og kan derfor også hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med service og montering af varmepumper, hvilket er din garanti for, at vi kender til de krav, der er for optimal drift.

Vi er ikke længere væk end et telefonopkald eller en mail. Så hiv meget gerne fat i os, hvis du har brug for en dygtig og fagligt kompetent partner til at tage sig af din varmepumpe.