Varmepumpe Slagelse

Har du besluttet dig for, at det er blevet tid til at få gjort noget ved drømmen om at få en varmepumpe? Og leder du nu efter et kompetent firma til at hjælpe dig med at få drømmen til at gå i opfyldelse?

Det er særdeles populært at få en varmepumpe som varmekilde i boligen. Vi hjælper mange i og omkring Slagelse med netop dette og lægger derfor også gerne vejen forbi dig. Vi har både uddannelse og mange års erfaring bag os – og det har gjort os til eksperter på varmepumper i alle aspekter og henseender.

Vi rådgiver dig derfor gerne grundigt, inden du køber en varmepumpe hos os, så vi er sikre på, at du får, hvad du har behov for, og hvad der passer til din bolig. Vi kommer også gerne ud til en gratis besigtigelse, da det giver det bedste grundlag for rådgivningen og vores anbefaling af modeller.

Vi har et stort udvalg af varmepumper fra nogle af de bedste mærker på markedet. Det sikrer dig en effektiv, økonomisk og støjsvag varmepumpe. Du finder modellerne ved at klikke dig rundt på siden. Her kan du også læse nærmere om dem og deres egenskaber.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Lad os foretage fast service af din varmepumpe i Slagelse

Vil du gerne have lavet en aftale om service på din varmepumpe i Slagelse i forbindelse med købet af den? Eller har du allerede en, som du nu bare lige mangler en serviceaftale på? Når der er mere end ét kilo kølemiddel på din varmepumpe, er det lovpligtigt med en serviceaftale. Men den er også nødvendig for at sikre en optimal drift uden for mange reparationer.

Vi tilbyder hele pakken vedrørende varmepumper og kan derfor hjælpe dig med alt lige fra at købe den rette til din bolig, servicere den og eventuelt reparere den, hvis det på et tidspunkt bliver aktuelt.

Det er nemt med en serviceaftale med os, da vi blot kan sætte en fast dato for service i vores kalender. Så giver vi lyd og kommer forbi, når det er ved at være tid.

Vi udfører service af varmepumper hele året rundt og vil meget gerne kigge forbi din varmepumpe i Slagelse.

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Vi reparerer din varmepumpe i Slagelse

Har du akut brug for hjælp til din varmepumpe? Eller synes du ikke, den fungerer, som den burde? Din varmepumpe skal naturligvis fungere efter hensigten. Det kan vi hjælpe til at sikre, at den gør.

Ring gerne til os med det samme, så vi kan få afdækket, hvad problemet er eller at få aftalt, hvornår vi skal rykke ud og kigge nærmere på den. Det hænder, at der af og til skal en reparation til. Vi har kendskab til samtlige mærker og modeller, så uanset hvilken varmepumpe i Slagelse du har, kan vi hjælpe dig.

Ring gerne til os hurtigst muligt, så du ikke skal vente alt for længe på at få varmen igen.