Varmepumpe Søborg

Overvejer du at få en varmepumpe? Vil du gerne energioptimere din bolig? Så er det et rigtig godt valg. For det er en opvarmningskilde, der er miljøvenlig og som samtidig kan spare dig for en del penge på varmeregningen. Din bolig bliver også sundere at leve i, fordi fugt og allergener fjernes.

Der er ikke det, vi ikke kan fortælle dig om varmepumper. Vi installerer og monterer rigtig mange af dem i Søborg og lægger også gerne vejen forbi dig, så du også kan få glæde af de mange fordele, der venter.

Det er vigtigt at vælge en varmepumpe i en god kvalitet, da det sikrer lang holdbarhed, den bedste mulige varmeøkonomi og ikke mindst et støjsvagt miljø. Med et sortiment af varmepumper fra nogle af mest førende mærker på markedet, kan du være sikker på en varmepumpe, der leverer på alle parametre.

Vi fortæller gerne nærmere og sidder klar til en snak om en varmepumpe i Søborg.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

En serviceret varmepumpe er en glad varmepumpe

Filtre skal skiftes. Kølemiddel skal ses efter. Der er flere ting, der er gode at få tjekket og eventuelt skiftet, når varmepumpen har fået lov til at være i gang i noget tid. Vi anbefaler, at du får serviceret din varmepumpe 1-2 gange om året for at sikre den bedste drift og varmeøkonomi.

Om du har købt varmepumpen gennem os eller fået den monteret andetsteds fra, kommer vi gerne og sikrer, at din varmepumpe har det godt. Du behøver ikke være hjemme eller at gå og huske på, hvornår det er ved at være tid, da vi husker det for dig med en fast aftale. Det er derfor ikke noget, der tager tid fra dig.

Har du en varmepumpe i Søborg, der trænger til at blive serviceret?

Jonas Sejer - Varmepumpe Ekspert

Når en service ikke er nok…

Det er ikke altid, at en service af din varmepumpe i Søborg er nok til at få den op at køre optimalt igen. Nogle gange skal der en reparation til. Om den er lille eller omfattende kommer helt an på, hvad udfordringen er. Vi rykker ud hurtigst muligt efter, du har kontaktet os, så du kan få din varmepumpe op at køre inden alt for længe.

Reparationer er noget, vi udfører på modeller i eget sortiment såvel som den, du allerede har monteret derhjemme. Andre modeller eller mærker er ingen hindring for, at vi kan få din varmepumpe op at køre igen.

Forkæl dig selv og boligen med en varmepumpe

Er du klar til at høre mere om varmepumper? Eller at se vores sortiment nærmere an? Måske du gerne vil have en mere uddybende snak, inden du tager en endelig beslutning? Vi er her for at hjælpe dig, uanset hvor langt du er i din beslutning.

Når du er klar til at få en varmepumpe i Søborg, kommer vi ud til en gratis besigtigelse, så vi kan rådgive dig ud fra din og boligens behov og udgangspunkt.

Benyt dig af vores kontaktformular eller online chat. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe for en snak med det samme.