fbpx

Varmepumper til private & erhverv

Salg, montering samt reparation af  luft/vand varmepumpe samt luft/luft varmepumpe på hele Sjælland.

 • Højkvalitets varmepumper & tilbehør
  Køb din nye varmepumpe hos Køl & Varmepumpe X-perten og vær sikker på at få et produkt i topkvalitet.
 • Service af eksisterende varmepumper
  Har du en varmepumpe i forvejen? Så lad mig hjælpe dig. Jeg kan lave service af alle mærker, bl.a.: Panasonic, LG, Samsung, Toshiba, Mitsubishi, Daikin m.fl.
 • Vejledning & montering af en fagprofessionel køletekniker
  En 4-årig køleteknisk uddannelse gør mig den bedst egnede til at vejlede dig samt montere din nye varmepumpe. På den måde opnår du det allerbedste resultat.
 • 100% tilfredshedsgaranti
  Hos Køl & Varmepumpe X-perten får du altid den bedste service. Jeg er serviceminded af natur, og du kan altid være sikker på at få varmepumpeservice i særklasse.

“En virkelig god oplevelse. Venlig og omhuggelig. Absolut god information. Alt i den skønneste orden. Alt fungere som det skal. Ialt en god oplevelse yderst tilfreds med det hele”

Povl Jensen

FAQ / Typiske spørgmål omkring varmepumper

Vælg en varmepumpe, der er lavet til nordisk klima. Du kan med fordel vælge en Daikin eller en Mitsubishi Electric.

Det afhænger selvfølgelig af, hvad og hvor meget den skal opvarme.

 • Hvad: kolonihave, sommerhus, almindeligt hus og om den både skal opvarme rum og brugsvand
 • Hvor meget: varmepumpens størrelse skal passe til huset størrelse og isoleringsgrad.

Der findes tre variationer af varmepumper

 • Luft/luft varmepumpen er den billigste version, denne type varmepumpe er god til kolon1haver, sommerhuse og som et supplement til din nuværende varmekilde.
 • Luft/vand varmepumpen koster lidt mere end en luft/luft varmepumpe men ved en luft/vand er der mulighed for at få brugsvand og samtidig varme din bolig op eventuelt med gulvvarme
 • Jordvarme er også en varmepumpe her udnytter man den varme der altid er nede i jorden, jordvarme kræver at du har en stor have til de slanger der skal graves ned.

Hvis du vælger at købe en varmepumpe, så er en standardmontage inkluderet i prisen. Hvis du ønsker mere info om hvad en standardmontage indeholder, så læs mere her.

Daikin er egnet til det nordiske klima. Daikin bliver produceret i Europa så transporten fra produktion til distribution er ikke lang, hvilket er en miljømæssig fordel. Daikin er først begyndt at sælge til private for 2 år siden. Førhen var mærket forbeholdt køleteknikere, som har foretrukket dette fremfor andre.

Du kan ikke få tilskud til luft/luft varmepumper, men vælger du at få monteret en luft/vand varmepumpe er der mulighed for at få tilskud. Du skal huske at tilskuddet skal søges og godkendes inden arbejdet påbegyndes

Omkostningerne ved en varmepumpe afhænger af, hvor meget varme du bruger samt hvilken type varmepumpe, du køber. Det centrale er SCOOP-værdien – jo højere denne er, jo mere energieffektiv er din varmepumpe. I gennemsnit kan en varmepumpe give besparelser på 50-70% på varmeregningen.

En bekymring for mange købere af en varmepumpe er hvorvidt en varmepumpe støjer. Men faktisk støjer en varmepumpe i høj kvalitet minimalt.