Varmepumpe – Få en miljøvenlig og billig varmekilde til boligen eller virksomheden

Søger du en økonomisk og miljøvenlig varmekilde til enten din private bolig eller virksomhed? Varmepumper bliver stadigt mere og mere populære og er også, hvad vi hos Køle- og Varmepumpe X-perten monterer og installerer mest af.

Med en luft til luft- eller luft til vand varmepumpe har du mulighed for at supplere eller udskifte den varmekilde du har med en langt mere miljøvenlig og økonomisk varmekilde. For en varmepumpe har en fantastisk evne til at genere langt mere varme, end hvad der benyttes i strøm. Har du derfor på nuværende tidspunkt et gasfyr eller oliefyr, er der potentielt mange penge at spare.

Vil du gerne høre mere om varmepumper? Så kontakt os gerne.

Tilfredse kunder

Varmepumpe ekspert

Vi er eksperter på området inden for køleteknik, herunder varmepumper, køl- og frostanlæg samt klimaanlæg.

Gammeldags varmepumpe

Luft til luft varmepumpe

Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe

Luft til luft eller luft til vand varmepumpe? Hvad er forskellen?

Kunne du godt tænke dig en varmepumpe, men er du ikke helt sikker på, om du skal vælge det ene frem for det andet? Elle hvad forskellen egentligt er?

En luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe fungerer på stort set samme vis. De genererer begge varme ved at trække varme ud fra luften udefra. Forskellen er blot, at luft til vand varmepumpen leverer varmt brugsvand til f.eks. vandbåren gulvvarme og radiatorer, mens en luft til luft varmepumpe udelukkende generer varmt luft til brug til opvarmning af boligen eller kontorlokalet.

Hos Køl- og Varmepumpe X-perten fortæller vi dig gerne nærmere om forskellen mellem en luft til luft til varmepumpe og en luft til vand varmepumpe. Derudover kommer vi gerne med vores anbefalinger til, hvad der er bedst for dig og dine behov.

Vi har gennem årene monteret mange varmepumper for både private og erhverv i København og rundt om på Sjælland. Du kan derfor trygt benytte os og vores service i forbindelse med valget og monteringen af din nye varmepumpe.

Varmepumper i altid høj kvalitet

Vil du gerne optimere din varmekilde med et produkt, der både er miljøvenligt og driftssikkert? Det kan vi godt forstå, og sådan skal det også være, når du beslutter dig for at optimere varmekilden i din bolig med en varmepumpe.

For os at se er det vigtigste at levere og montere et produkt for dig, som vi ved er et godt valg på flere punkter. Derfor har vi udelukkende et professionelt udvalg af varmepumper i meget høj kvalitet. Du får altså en varmepumpe fra en af de førende producenter på markedet.

Sammen med en uovertruffen service fra vores side er vores ønske, at du bliver fuldt ud tilfreds med vores løsning og finder dig tryg. Vi rådgiver og vejleder derfor også altid grundigt, inden vi monterer og installerer en varmepumpe for dig. Så får du ikke kun taget det rette valg, men får også en løsning, der imødekommer dine behov.

Vi installerer også din varmepumpe i forbindelse med tilskud

Er du så heldig, at du har fået tildelt tilskud til din luft til vand varmepumpe? Eller agter du at søge det? Så kan du også benytte os i forbindelse med monteringen og installeringen af den, da vi er uddannet VE-installatører. Dermed er vi godkendt til at måtte installere luft til vand varmepumper i forbindelse med tilskud.

Ønsker du derfor at få et tilbud, inden du søger om et tilskud, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du har fået tildelt tilskud og gerne vil finde den rette VE-installatør i København eller på Sjælland til at hjælpe dig.

Jonas Sejer

Vil du gerne vide mere? Så kontakt os gerne i dag.

En varmepumpe er uanset type tjent hjem igen efter ganske få år. Så hvorfor ikke sætte i gang med det samme? Uanset hvor i København, Storkøbenhavn eller på Sjælland du befinder dig, kører vi gerne ud og monterer (og servicerer) din varmepumpe.

Med et større udvalg af professionelle varmepumper er vi sikre på, at vi hurtigt og nemt finder den helt rette løsning til dig og din bolig eller virksomhedslokale.

Ring gerne på 30 74 74 12 eller send en mail til info@kvx.dk.